Ballina / Barcoleta

Arkiva e kategorive: Barcoleta

“ - Bir, pse nuk shoqërohesh më me Lorikun? - Mami, a do të shoqëroheshe ti me dikë që pi alkool, duhan e marihuanë? - Jo!!! - Epo, as ai nuk rri me mua... ”

“ Goni kthehet sërish i mavijosur në shtëpi, pas zënkës që ka pasur me Benin. Nëna – Të kam thënë të numërosh deri në 10, para se të veprosh? Goni – Po, por Benit nëna i kishte thënë të numëroj vetëm deri në pesë. ”

Dil në fillim
promo.infosite.alpromo.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar