Ja cilat pajisje do t’i sjellë Apple këtë vit (foto)

Shpella e Gadimes, Kosovë

Struga – Maqedoni

Himare – Shqipëri

Kanionet e Skraparit – Shqipëri

Valbonë – Shqipëri

Rana e hedhun – Shengjin

Lumi Cano Cristales, Kolumbi

“ - Bir, pse nuk shoqërohesh më me Lorikun? - Mami, a do të shoqëroheshe ti me dikë që pi alkool, duhan e marihuanë? - Jo!!! - Epo, as ai nuk rri me mua... ”

Ekzistenca gjithmonë e gjen një mënyrë!

Shfaq më shumë postime
Dil në fillim
promo.infosite.alpromo.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar